HTML

2011.04.15. 07:01

Rohanj át az interneten!

Miközben sokan azt hangoztatják, hogy a flash leáldozóban van, a Magnum jégkrém egy elképesztően jól kidolgozott online flash játékkal állt elő: a viszonylag hosszú, 4-5 perces játékban a hősnő egyik weboldalról rohan át a másikra, miközben kicsi csokigolyócskákat kell elkapnia és a szájtokkal interakcióban van. A játék végig lebilincselő, látványos, grafikailag igényes. Futás mellett vezetünk, repülünk, ugrunk, vetkőzünk stb. Klikk ide és játsz!

Ja, és mindez a svéd Lowe Brindfors ügynökség munkája. Ügyfeleik között találjuk a Magnumon kívül például a Telenort, az Electroluxot, az Ericssont, a Saabot és az Unilevert. Az 1978-ban alakult cég székhelye Stockholm egyik régi villamosmegállójában van. Üzletfilozófiájuk szerint igyekeznek kevésbé konvencionális reklámokat csinálni. Bárhogy is van, ez a Magnum-játék eléggé üt.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://facelift.blog.hu/api/trackback/id/tr252826778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása